Ιστοσελίδες

Σχεδιασμός – Υλοποίηση Ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες Ίντερνετ stonebug

Συνδυάζοντας τη δημιουργία και την τεχνολογία η stonebug σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις
για την εικόνα που θέλετε να προωθήσετε.

Σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα σας και χωρίζοντας την σε ενότητες, κατηγορίες και υποκατηγορίες στοχεύοντας στην πιο αποτελεσματική παρουσίαση των πληροφοριών και του περιεχομένου σας
με εύχρηστο και φιλικό τρόπο για το χρήστη.

Αναλαμβάνουμε την συγγραφή των κειμένων σας, τη μετάφραση τους (για πολύγλωσσες ιστοσελίδες), την ψηφιοποίηση οπτικού υλικού (φωτογραφίες – video) και την ενσωμάτωση τους στην ιστοσελίδα σας.

Δυναμική ή στατική, Wordpess ή Joomla!, μαζί αποφασίζουμε ποια είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Η stonebug επίσης προσφέρει Εργαλεία Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management Systems – CMS) Wordpess
και Joomla! ιστοσελίδες που μπορείτε να τις διαχειριστείτε μόνοι σας, ανανεώνοντας το περιεχόμενο όσο συχνά θέλετε
καθώς και καμπάνιες newsletter για να κρατάτε τους επισκέπτες σας ενήμερους για τις νέες εξελίξεις και τα νέα σας και online παιχνίδια για την ψυχαγωγία τους.

 

Responsive websites

Η stonebug προσφέρει την κατασκευή responsive ιστοσελίδων ειδικά για χρήση απο ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα (mobile web optimized websites). Πλέον είναι απαραίτητο η ιστοσελίδα σας να προσαρμόζεται σε οθόνες tablet και smartphones μια και η πλοήγηση χρηστών σε ιστοσελίδες μέσω ταμπλέτας και κινητών τηλεφώνων είναι σχεδόν ίδια με τη χρήση μέσω σταθερών υπολογιστών και laptops.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Μην ξεχνάτε ότι στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων Internet αναλαμβάνουμε την Κατοχύρωση του domain name σας καί την Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας σε γρήγορους και αξιόπιστους servers με το δικό σας email και πολλές άλλες υπηρεσίες σε Ανταγωνιστικές Τιμές.