Λογισμικό ΔΙΑΣ

dias_software

Τι είναι το λογισμικό ΔΙΑΣ;

Η Ελληνική αγορά λογισμικού λόγω του μικρού μεγέθους της δε παρέχει λύσεις πληροφορικής που να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις δυνατότητες των μικρών επιχειρήσεων.

Το λογισμικό “ΔΙΑΣ” είναι σχεδιασμένο να καλύψει ακριβώς αυτό το κενό, παρέχοντας ένα εύκολο, ασφαλές, και οικονομικό λογισμικό για τη διαχείριση και τον έλεγχο των βασικών λειτουργιών της μικρής επιχείρησης.

Τι το διαφορετικό έχει το λογισμικό ΔΙΑΣ;

 1. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως χωρίς ανάγκη προηγούμενης εκπαίδευσης. Μία δωρεάν δοκιμή θα σας δείξει πως απλοποιήσαμε τις διαδικασίες καταχώρησης πελατών, παραγγελιών και παρακολούθησης των οικονομικών αναφορών. Η καταχώρηση συναλλαγών γίνεται χωρίς να χρειάζεται να έχετε γνώσεις λογιστικής.
 2. Άμεση εγκατάσταση και χρήση. Το ΔΙΑΣ είναι τόσο εύκολο που μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνος σας τώρα (στα επόμενα 5 λεπτά, χρησιμοποιώντας τις δωρεάν εκδόσεις BASIC). Η διανομή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του internet (download). Δε χρειάζεται να περιμένετε ούτε να πληρώνετε για μεταφορικά.
 3. Είναι οικονομικό. Και εκτός από τη χαμηλή τιμής του, με το ΔΙΑΣ γλυτώνετε τα επιπλέον έξοδα που απαιτούνται σε άλλα συστήματα λογισμικού. Με το ΔΙΑΣ δε θα χρειαστεί να πληρώσετε για:
  α) ειδικό για να το εγκαταστήσει
  β) ειδικό για να σας εκπαιδεύσει
  γ) υπολογιστή Server
  δ) αγορά/εγκατάσταση λογισμικού για τον Server (SQL database, my SQL κλπ)
 4. Μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και σε φορητό δίσκο USB για να έχετε την επιχείρησή σας πάντα μαζί σας.
 5. Σας επιτρέπει να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε για πάντα τη δωρεάν έκδοση που έχει περιορισμούς μόνο ως προς το μέγιστο αριθμό εγγραφών.
 6. Το πρόγραμμα φροντίζει από μόνο του για τις πολύπλοκες ή “βαρετές” τεχνικές εργασίες:
  Αναβαθμίζεται αυτόματα μέσω ίντερνετ και εμπλουτίζεται συνέχεια με νέα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις.
  Κρατάει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας (backup).
 7. Υπάρχουν 4 διαφορετικές συνθέσεις χαρακτηριστικών σε 4 προϊόντα ΔΙΑΣ για να αγοράσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αρχίστε τώρα κατεβάζοντας μία από τις δωρεάν εκδόσεις BASIC. Ο συγκριτικός πίνακας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
 8. Μπορείτε να το αγοράσετε χωρίς να αφήσετε το γραφείο σας, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα, με PayPal. Σε λίγες εργάσιμες ώρες θα παραλάβετε το πρόγραμμα μέσω internet. Σε λίγες εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε ταχυδρομικά το τιμολόγιο.

Σειρά Λογισμικού ΔΙΑΣ

 

crm-software-box

crm-software-box

crm-software-box

crm-software-box

ΔΙΑΣ-Συναλλαγές ΔΙΑΣ-Επιχείρηση ΔΙΑΣ-Πελατολόγιο ΔΙΑΣ-Προϊόντα
€193.60 €363.00 €95.59 €290.40

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ