Προώθηση Ιστοσελίδας

 

sms campaign

EmailSmsΤο κινητό τηλέφωνο είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων ετών με έντονο αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή. Πλέον ο τρόπος που επικοινωνούμε είναι εξαρτημένος από τα κινητά τηλέφωνα και συνεχώς αναπτύσσονται νέες αγορές για αυτά και τις εφαρμογές τους.
Πέραν από τις ιστοσελίδες που πλέον αναπτύσσονται για να είναι συμβατές με κινητά τηλέφωνα (mobile web) και τις άπειρες εφαρμογές τους για συναλλαγές και επικοινωνία, ένας πολύ καλός τρόπος mobile marketing είναι η αποστολή διαφημιστικών sms μέσω κινητού τηλεφώνου.
Ο λόγος απλός, οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων είναι πολλοί περισσότεροι από τους κατόχους
ηλεκτρονικών υπολογιστών με σύνδεση στο Ίντερνετ και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).
Εμείς αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε το λογισμικό και πακέτο μηνυμάτων ή
να αναλάβουμε την καμπάνια σας για πιο αποτελεσματική απόδοση των χρημάτων σας.

 

e-mail marketing – Newsletterse-mail marketing - Newsletters by stonebug

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο γίνεται επιχειρηματικό εργαλείο σας.
Το e-mail marketing είναι η χρήση του e-mail για αποστολή ενημερωτικού υλικού, προώθηση διαφημιστικών υπηρεσιών, προϊόντων γεγονότων κ.α. σε ένα πλήθος παραληπτών.
Είναι ένας οικονομικός τρόπος προσέγγισης και προσέλκυσης πελατών και συνεργατών και ταυτόχρονα πολύ γρήγορος αφού η παράδοση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας γίνεται άμεσα.
Εμείς αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε το απαραίτητο λογισμικό για τη βάση δεδομένων των παραληπτών σας, ή αναλαμβάνουμε εμείς την διαφημιστική σας κάμπάνια με τη δημιουργία του newsletter και την αποστολή στους παραλήπτες σας.

 

advertising

Google adwords by stonebugΑυξήστε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας τη διαφήμιση μέσω των μεγαλύτερων σε επισκεψιμότητα ιστοχώρων όπως τη μηχανή αναζήτησης Google και τον δικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης facebook.
Στοχεύστε γεωγραφικά και εμφανιστείτε στις πρώτες θέσεις με χαμηλό κόστος, τις ώρες που εσείς επιθυμείτε και για τις λέξεις κλειδιά που εσείς επιθυμείτε.
Ακόμα, ορίστε εσείς το πόσο θα facebook advertising by stonebugχρεώνεστε για να διαφημίζεστε και παρακολουθήστε τα στατιστικά επισκεψιμότητας σας και το πόσο αποτελεσματική ήταν η διαφημιστική σας καμπάνια.
Η stonebug αναλαμβάνει την διαφημιστική σας καμπάνια, την δημιουργία λογαριασμών και τις λέξεις – κλειδιά με βάση τις οποίες επιθυμείτε να διαφημιστείτε.